Nieuws

Unieke luchtfoto van Groningen; Korting voor GIC lezers

De Groninger Internet Courant heeft een bijzondere aanbieding voor haar lezers: een prachtige luchtfoto op groot formaat van het meest dynamische stukje van de stad Groningen van dit ogenblik. Het betreft de omgeving van de Euroborg, met het stadion van FC Groningen, nieuwe woningbouw en op de voorgrond de DUO-toren. De foto toont een bruisend en modern stukje van de stad Groningen, en biedt een uniek tijdsbeeld.De Groninger Internet Courant heeft een bijzondere aanbieding voor haar lezers: een prachtige luchtfoto op groot formaat van het meest dynamische stukje van de stad Groningen van dit ogenblik. Het betreft de omgeving van de Euroborg, met het stadion van FC Groningen, nieuwe woningbouw en op de voorgrond de DUO-toren. De foto toont een bruisend en modern stukje van de stad Groningen, en biedt een uniek tijdsbeeld.


Leestijd: 1 minuut

De foto is gemaakt door de Groningse fotograaf Koos Boertjens van www.inthesky.nl, die speciaal voor de GIC een vliegtuig huurde en de bijzondere foto vanuit de lucht maakte.

De luchtfoto, afgedrukt op een formaat van 90 x 60 cm, is afgedrukt op canvas, voorzien van vernis en aan de achterkant van een ophangkabel. Rechtsonder staan in kleine letters de namen van de GIC en van de fotograaf.

KORTING

De GIC kan de luchtfoto tegen sterk gereduceerd tarief aanbieden. De normale prijs bedraagt 295 euro, maar de GIC kan hem aanbieden voor slechts 198 euro, oftewel een korting van bijna dertig procent!

Wie belangstelling heeft voor deze unieke aanbieding kan een email sturen naar: lezersaanbieding@gic.nl, o.v.v. ‘Foto Euroborg.’

Wij zorgen dat de bestelling naar fotograaf Koos Boertjens gaat, die de afwikkeling regelt. Na betaling zal Koos Boertjens de luchtfoto voor u bestellen. Afhankelijk van de drukte zal de foto binnen enkele weken afgehaald kunnen worden op het redactiekantoor van de Groninger Internet Courant aan de Rabenhaupstraat in Groningen.