Economie

Groot ondernemersfestival Trendship terug van weggeweest

Het ondernemersfestival Trendship is terug van weggeweest: het invloedrijke evenement gaat op donderdag 30 mei na vijf jaar afwezigheid op het Suikerunieterrein in Groningen verder als hét ondernemersfestival van Noord-Nederland. Het motto van komende editie is ‘Get empowered today, start building tomorrow’.


Leestijd: 1 minuut

Trendship is een initiatief van werkgeversvereniging VNO-NCW MKB Noord en Innpact, een groep leden van ondernemers. Door Trendship willen zij de regio nog verder laten bloeien. “Trendship biedt nieuwe kennis, nieuwe energie en een netwerk van 1.000 ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven”, zo stellen de initiatiefnemers. “Wat de bezoekers bindt is de ambitie om (ook) voor hun eigen regio het verschil te maken en regie te pakken op uitdagingen in de regio waarin ze wonen, werken en leven.”

Programma

Trendship trapt af met spraakmakende sprekers. Daarna volgt een uitgebreid themaprogramma, op verschillende locaties op het Suikerunieterrein. Iedere bezoeker kiest zelf voor thema’s waarmee hij of zij mee aan de slag wil en bepaalt daarmee een eigen dagprogramma. Trendship combineert een programma in het centrale zeefgebouw met themasessies in onder meer EM2, het Stadslab en locaties op het Paradigm-terrein.

www.trendship.nl