Nieuws

FHM roept Nina Warink uit Loppersum uit tot ‘Social Media Queen’

Het mannenblad FHM heeft Nina Warink uit Loppersum verkozen tot ‘Social Media Queen’. Dat gebeurde tijdens de FHM500, de verkiezing van de mooiste vrouwen van Nederland.


Leestijd: 2 minuten

FHM roept Nina Warink uit Loppersum uit tot ‘Social Media Queen’
FHM roept Nina Warink uit Loppersum uit tot ‘Social Media Queen’

‘Social media is nu belangrijker dan ooit, waar ook FHM tegenwoordig de mooiste vrouwen van de gram weet uit te lichten. Er is een nieuwe generatie supersterren geboren in de vorm van influencers, waar Nina Warink dit jaar de kroon spant. Zij is FHM’s Social Media Queen van 2021,’ aldus de redactie van het mannenblad. 

Honderdduizende volgers
De 24-jarige Nina Warink timmert als influencer lekker aan de weg. Op Instagram heeft ze ongeveer 557.000 volgers, haar YouTube-kanaal heeft bijna 150.000 abonnees en ze lanceerde onlangs een eigen bikini- en badpakkenlijn voor het merk Beachlife. 

Liefje van Kalvijn
Nina Warink is de dochter van Hans Warink, die als gemeenteraadslid jarenlang knokte voor de belangen van de inwoners van Loppersum in het aardbevingsdebat. Ook is ze de vriendin van de 23-jarige Kelvin Boerma uit Meedhuizen, beter bekend als YouTuber Kalvijn met bijna 1,3 miljoen abonnees. 

Nina Warink staat al een tijdje op de radar van FHM. Vorig jaar werd ze 77e in de lijst van de 500 mooiste vrouwen. Het is nog niet bekend op welke plek ze dit jaar is geëindigd, maar het mannenblad riep haar dus al wel uit tot Social Media Queen.

Groningse linkjes
De verkiezing kende dit jaar een behoorlijk Gronings tintje. Monica Geuze, ooit het liefje van oud-FC Groningenspeler Lars Veldwijk, is dit jaar verkozen tot FHM’s Mooiste Vrouw. Victoria Koblenko, die een relatie heeft met Yevgeni Levchenko, is door FHM uitgeroepen tot All Time Favourite. Levchenko speelde ook jaren voor de FC. Lieke Martens werd Mooiste Sportvrouw en zij heeft geen Gronings linkje. 

Als onderdeel van haar titel staat Warink met een fotoshoot in het fysieke magazine FHM500. Ze steelt de show in een Amerikaanse diner. Nina Warink: “Ik ben er niet vies van om in mijn lingerie op Instagram te staan, maar ik heb het nog nooit eerder met zo’n sexy insteek gedaan.”

https://www.youtube.com/watch?v=vWQlTPt8BNc