Nieuws

Volg hier live de allereerste online koopavond: SUPPORT YOUR LOCALS!

Onder andere Omapost, Martinus, Stardust, Marquant en Bax Bier doen donderdag vanaf 17.00 uur mee aan de eerste online koopavond van Spot TV. Via Youtube, Facebook en Instagram gaan ze allemaal producten laten veilen of verkopen. Ze doen dat onder het mom van ‘Support your Locals’. Neem jij een kijkje? Check snel de livestream!


Leestijd: 1 minuut

Volg hier live de allereerste online koopavond: SUPPORT YOUR LOCALS!
Volg hier live de allereerste online koopavond: SUPPORT YOUR LOCALS!

De jongerenzender Spot TV wil met de livestream de lokale binnenstadondernemers en hart onder de riem steken. Het is in de binnenstad lang niet zo druk als voor de coronacrisis. Tijdens de online koopavond kunnen de deelnemende ondernemers hun producten of diensten aanbieden. Kijkers die live zijn, kunnen bieden op het product. Ook kun je het achteraf bestellen.

Gratis
De uitzending wordt mogelijk gemaakt door onder andere Bedrijvenvereniging WEST, de gemeente Groningen, de Groningen City Club en de Groninger Ondernemers Courant. Op die manier kunnen de ondernemers hun producten of diensten gratis aanbieden. 

Tijdens de eerste editie doen in ieder geval de volgende winkels mee: Anotherworld clothing, Stardust, Bierbrouwerij Martinus, Baxbier, Omapost, Aysa-Anna sieraden, Sayreen, Marquant, Plukkn en Kopjek. Daarnaast blijven er aanmeldingen binnen komen.

Spot TV gaat de ‘Support your Locals Livestream’ in april elke donderdag om 17.00 uur uitzenden. Ondernemers kunnen zich voor de volgende edities aanmelden via www.spot-tv.nl/online-koopavond.

Waar kan ik online winkelen?
De stream is donderdag vanaf 17.00 uur te volgen via de Facebook-pagina van Spot TV.