Cultuur & Uitgaan

Buurtcafé De Klikspaan organiseert Spaantjesmarkt voor de vaste gasten en buurtbewoners

In maart was Café De Klikspaan aan de Parkweg een van de eerste cafés die speciaalbierpakketten ging verkopen. Ook nu zijn de deuren van het buurtcafé alweer een tijdje gesloten. Toch is er weer een manier gevonden om contact te houden met de (vaste) gasten, buurtbewoners en andere relaties. Op zaterdag 28 november opent De Klikspaan de deuren voor de eerste Spaantjesmarkt.


Leestijd: 1 minuut

Buurtcafé De Klikspaan organiseert Spaantjesmarkt voor de vaste gasten en buurtbewoners
Buurtcafé De Klikspaan organiseert Spaantjesmarkt voor de vaste gasten en buurtbewoners

De Spaantjesmarkt
Op deze dag worden in en rondom het café allerlei leuke en lekkere dingen verkocht, zoals bier- en wijnpakketten, huisgemaakte snert (to go) en bonbons, kazen, glühwein (voor thuis), planten en kerststukjes, kunst en oude spulletjes én speciale Klikspaan en Groninger (kerst)truien. Iedereen welkom in De Klikspaan tussen 12:00 en 17:00 uur aan de Rabenhauptstraat 78 in Groningen!   

Ook voor mede lokale ondernemers
Op de Spaantjesmarkt krijgen ook andere lokale ondernemers een podium. Zo gaat de Opfleurist prachtige kamerplanten en kerststukjes verkopen en levert Eetcafé Schuitendiep huisgemaakte bonbons.  

Coronamaatregelen
Tijdens de Spaantjesmarkt zullen uiteraard de coronamaatregelen in acht worden genomen. Dit betekent dat er een maximum aantal bezoekers per keer wordt toegelaten in het café, dat bezoekers 1,5 meter afstand kunnen houden en dat er tijdens de Spaantjesmarkt geen eten of drinken (na)bij de Klikspaan genuttigd kan worden. 

Over de Klikspaan
De Klikspaan is gelegen aan de Rabenhauptstraat 78 in de gezellige Rivierenbuurt, achter het centraal station. Het café is populair onder de speciaalbierliefhebbers. Het café beschikt over een grote schare vaste gasten en trekt een breed en divers publiek aan. Zomers beschikt het café over een groot en sfeervol terras waar gasten graag gebruik van maken.