Cultuur & Uitgaan

Nieuwe wekelijkse talkshow vanuit het Forum: Talk of the Town

Volgende week vrijdag is de eerste editie van de nieuwe talkshow Talk of the Town. Het gaat om een samenwerking tussen Dagblad van het Noorden en Forum Groningen. Talk of the Town wordt een luchtige talkshow die elke vrijdagmiddag terugkijkt op de week die was, en een blik vooruit werpt op de week die komt. “Met terugkerende ingrediënten als columns, optredens van noordelijke muziekhelden, en dé gast van de week. Drie kwartier aangenaam bijgepraat worden tijdens de vrijdagmiddagborrel”, aldus het Forum.


Leestijd: 1 minuut

Nieuwe wekelijkse talkshow vanuit het Forum: Talk of the Town
Nieuwe wekelijkse talkshow vanuit het Forum: Talk of the Town

Talk of the Town wordt wisselend gepresenteerd door Lara Harbers en Nathan de Vries. De show wordt live uitgezonden vanuit het Camera Café in Forum Groningen, en is te volgen op forum.nl, dvhn.nl, Facebook, YouTube en Instagram. De talkshow is later ook terug te kijken, en te beluisteren als podcast. Zodra het corona-technisch kan, is publiek welkom om aan te schuiven.

Muziek van noordelijke helden

De eerste editie van de show wordt muzikaal afgesloten door Inge van Calkar. De Groningse zangeres – onder meer bekend van het nummer The ocean never ends – werd begin vorig jaar tijdens Eurosonic Noorderslag verkozen tot Beste Artiest 2020.

Wekelijkse columns

Bram Esser, van het boek De sollicitant, is een van de vaste columnisten. Hij is naast filosoof en publicist ook ontdekkingsreiziger van het alledaagse. Bij Bram is niks vanzelfsprekend, of liever gezegd; het vanzelfsprekende moet volgens hem gewantrouwd worden.