Wonen

Feestelijke opening dagbesteding Cosis aan Hoendiep in Groningen

Op 13, 14 en 15 oktober organiseert Cosis een driedaagse opening van een nieuwe dagbestedingslocatie bij Woonboulevard Hoendiep in Groningen. Bij de opening worden onder andere muziekoptredens en workshops gehouden.


Leestijd: 1 minuut

Feestelijke opening dagbesteding Cosis aan Hoendiep in Groningen
Feestelijke opening dagbesteding Cosis aan Hoendiep in Groningen

Op de nieuwe locatie gaat Cosis mensen met een beperking voorzien van werk, dagbesteding en lessen. De woonboulevard ligt in een drukbezocht gebied, waardoor cliënten volgens Cosis ‘middenin de samenleving een volwaardige werkplek hebben’. 

De locatie aan het Hoendiep heeft een variatie aan werkzaamheden en bestaat uit woon- en cadeauwinkel #metzorggemaakt, Cosis Kunst, de Resaikelfabriek, Cosis Hout, Bakkerij COOS en het Grand Café Hoendiep.

Tijdens de driedaagse opening zijn er workshops, demonstraties, proeverijtjes en muziekoptredens. Op donderdag zijn we open van 14.00 uur tot 21.00 uur. Op vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De officiële openingshandeling is vrijdag 14 oktober om 14.00 uur. Op zaterdag hebben we om 13.30 uur een feestelijke opening met zanger Burdy. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan het Hoendiep 99E in Groningen.

Cosis helpt in Groningen en Drenthe kwetsbare mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen op het leven en heeft ruim 200 locaties in het noorden.