Adverteren in de GIC

De Groninger Internet Courant heeft een groot bereik. Dagelijks volgen circa 25.000 veelal hoger opgeleide Groningers en oud- Groningers het nieuws via de GIC. Ofwel rechtstreeks via de website, of via de Luncheditie, de socials: Twitter en Facebook. Het is daarmee een van de best gelezen nieuwsvoorzieningen op internet van het Noorden.

Neem contact op

Wil je ondernemende Groningers of Groningse ondernemers online bereiken? De Groninger Internet Courant! Bij GIC.nl zijn vele mogelijkheden om jouw zichtbaarheid als bedrijf/organisatie te vergroten.

Voor jouw reservering, informatie over mogelijkheden adverteren op de GIC of een offerte op maat kun je contact opnemen met onze zichtbaarheidsadviseur Bettie van Veen via +31 (0)638717650 of adverteren@gic.nl of laat hieronder jouw gegevens achter.

Bereik

Wil jij ondernemende Groningers online bereiken? De Groninger Internet Courant!
Bij GIC.nl zijn diverse mogelijkheden om uw zichtbaarheid als bedrijf/organisatie te vergroten.

1.000.000

Bezoekers per jaar

11.500

Luncheditie abonnees

19.000

Wekelijkse bezoekers op GIC

10.500

Volgers op Instagram

33.000+

Volgers op Facebook

13.600+

Volgers op Twitter

Mogelijkheden

Wil jij jouw zichtbaarheid vergroten? Via de Groninger Internet Courant is dit op verschillende manieren doen.

Homepage en website

Met een banner in diverse uitvoeringen op verschillende plaatsen met een URL naar jouw gewenste website kun je kort en effectief jouw boodschap zichtbaar maken. Met diverse maten banners op onze site geeft dit vele mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

Luncheditie

Val extra op met een banner of banners in onze Luncheditie (nieuwsbrief) die iedere werkdag naar onze duizenden abonnees wordt verzonden. Een enorm bereik dus elke dag weer. Diverse maten en aantallen van banners zijn mogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Advertorial

Breng jouw persoonlijke verhaal of bedrijf onder de aandacht via Groninger Internet Courant. Plaats een tekstadvertentie, ingezonden mededeling of SEO-tekst voor extra zichtbaarheid in ons katern en in onze luncheditie. Een boost naar je website! Vragen? Stel ze ons gerust.

Combinaties

Optimale zichtbaarheidservaring door een combinatie van redactioneel en banners? We bieden je graag een scherp geprijsd pakket aan geheel afgestemd op jouw wensen. Banners op de homepage, website, luncheditie en/of speciale advertorial behoren tot de mogelijkheden.

Adverteren op GIC voorbeeldafbeelding

Mogelijkheden

Wil jij jouw zichtbaarheid vergroten? Via de Groninger Internet Courant is dit op verschillende manieren doen.

Meer informatie

Contact

Zijn er vragen, opmerkingen of suggesties? Wij horen graag van onze lezers! Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het onderstaande formulier. We kijken er naar uit om van je te horen!