Bereikbaarheid & Verkeer

Hoe reis jij nu het liefst naar je werk? Vul de enquête in en win prijzen!

Werk jij in de stad Groningen? Hoe reis jij dan (het liefst) naar je werk? Is dat veranderd door de coronamaatregelen? En wat vind je van de bereikbaarheid van Groningen? Op deze en andere vragen over je woon-werkverkeer zoeken Groningen Bereikbaar, bedrijven en instellingen in de stad een antwoord. Vul uiterlijk 23 september de enquête in en maak kans op prachtige prijzen.


Leestijd: 1 minuut

Ring Zuid richting Drachten en Assen dit weekend dicht
Ring Zuid richting Drachten en Assen dit weekend dicht

Het mobiliteitsonderzoek is een initiatief van Groningen Bereikbaar, ondersteund door veel bedrijven en instellingen in Groningen. Zij verspreiden de vragenlijst onder hun werknemers. Heb je de vragenlijst niet op je werk ontvangen? Invullen kan ook hieronder! De uitkomsten van enquête zijn belangrijk voor de stad. Er is een gezamenlijk belang om Groningen goed bereikbaar te houden. Dat geldt ook voor de locaties van individuele bedrijven en organisaties.

Prachtige prijzen
Iedereen die de enquête invult maakt kans op prachtige prijzen: een ballonvaart voor twee personen, twee JBL bluetooth speakers en vijf dinerbonnen t.w.v. € 50. Vul de enquête uiterlijk woensdag 23 september in. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten; alle antwoorden worden anoniem verwerkt.

Vul de enquête in.