Bereikbaarheid & Verkeer

N7 tussen Westerbroek en Euvelgunne weekend dicht

Komend weekend wordt er aan het meest oostelijke deel van de N7 gewerkt. Van vrijdag 5 mei 22.00 uur tot maandag 8 mei 06.00 uur is de weg dicht tussen Westerbroek (39) en knooppunt Euvelgunne. De weg is in één richting dicht, voor verkeer in de richting de stad.


Leestijd: 1 minuut

N7 tussen Westerbroek en Euvelgunne weekend dicht
N7 tussen Westerbroek en Euvelgunne weekend dicht

Omleidingen

Verkeer uit de richting Hoogezand dat naar de oostelijke ringweg (N46) wil, kan omrijden via de Europaweg, Damsterdiep en de Rijksweg naar Ring Oost. Of vanaf de Europaweg naar de Sontweg en zo naar Ring Oost.

Verkeer dat vanuit Hoogezand naar de zuidelijke ringweg (N7) rijdt, kan vanaf Westerbroek naar de Europaweg, de Bornholmstraat en vanaf daar de nieuwe oprit nemen naar de zuidelijke ringweg. Vanaf daar kunnen zij verder richting Assen (A28) of Drachten (A7).

Extra afsluitingen in de nacht

In de drie nachten dit weekend, tussen 22.00 uur en 06.00 uur, is het hele knooppunt Euvelgunne afgesloten. Dan betekent dat de N7 ook in de andere richting ook dicht is, van Westerbroek tot knooppunt Euvelgunne. Daarnaast is in de nachten ook de zuidelijke ringweg dicht tussen Euvelgunne en de Europaweg in beide richtingen. En op de oostelijke ringweg (N46) is de toerit 1 Meerstad richting Hoogezand dicht en toerit 2 vanaf de Rijksweg richting Hoogezand.