Bereikbaarheid & Verkeer

Oprit Laan Corpus den Hoorn naar westelijke ringweg dicht

Verkeer vanaf de Laan Corpus den Hoorn moet vanaf maandag 9 januari 22.00 uur omrijden als het naar de westelijke ringweg wil. De oprit vanaf de rotondes bij het Stadspark is tot vrijdag 31 maart 22.00 uur dicht. Het verkeer heeft twee alternatieven: via de oprit bij Groningen-Zuid, richting het Julianaplein, of omkeren via de af- en oprit bij Hoogkerk.


Leestijd: 1 minuut

Het verkeer uit de richting Drachten kan wel naar de westelijke ringweg rijden. Ook de oprit vanaf de Laan Corpus den Hoorn richting het Julianaplein blijft open.

Omleidingen
Het verkeer op Laan Corpus den Hoorn volgt de omleidingsroute via de oprit naar het Julianaplein (A28). Vanaf het Julianaplein kan het verkeer de afrit naar de westelijke ringweg nemen.

Een andere optie is via de rotondes bij Hoogkerk. Je rijdt dan via de rotondes bij het Stadspark eerst richting Hoogkerk (A7) en keert daar bij de af- en oprit om. Vanaf de A7 is de westelijke ringweg wel bereikbaar.

Werk aan asfalt en riool
Aannemerscombinatie Herepoort werkt langs de oprit aan het asfalt en aan het riool. Het is daarom nodig om de oprit af te sluiten voor het verkeer.