Bereikbaarheid & Verkeer

Wie wordt dit jaar de beste hybride werkgever van Groningen?

Nooit eerder maakten zo veel mensen tegelijkertijd kennis met hybride werken als in 2021. Dat vroeg creativiteit en aanpassingsvermogen van veel bedrijven. Als blijk van waardering daarvoor, reikt het landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het op 14 juni de award uit voor Beste Hybride Werkgever van het Jaar.


Leestijd: 1 minuut

Wie wordt dit jaar de beste hybride werkgever van Groningen?
Wie wordt dit jaar de beste hybride werkgever van Groningen?

Groningse winnaars 2020

Vorig jaar nomineerden ruim 4.000 medewerkers hun werkgever voor de Zo Werkt Het Award. De vier Groningse winnaars – Stichting Oude Groningse Kerken, Bvng, Essity en Voys – mochten zich toen Beste Thuiswerkgever van het Jaar van de provincie Groningen noemen. Naast regionale winnaars worden er ook landelijk vier winnaars gekozen.

Categorieën

Zo Werkt Het reikt de award in 4 verschillende categorieën uit. Zo maken zowel de kleinere start-ups als de multinationals kans op de eervolle titel. De aangesloten regio-netwerken benoemen op 7 juni de regionale winnaars. Uit deze groep zullen op 14 juni de landelijke winnaars gekozen worden door een onafhankelijke jury. Daarnaast maakt de werknemer die zijn of haar werkgever nomineert ook kans op een e-bike t.w.v. €2699,-.

Voorwaarde is uiteraard dat ze allen de basis van het hybride werken uitstekend op orde hebben én hierin een stap verder zijn gegaan. Met name die verrassende, creatieve en inspirerende verhalen maken het verschil voor de jury.

Werknemers kunnen bij hun nominatie een motivatie geven over de bijzondere initiatieven binnen hun bedrijf van het afgelopen jaar. Zo heeft de ene werkgever een perfecte thuiswerkplek verzorgd voor de thuiswerkdagen en zorgt een ander weer voor inspirerende teambuilding-activiteiten op de dagen dat men op kantoor werkt. Ook komen flexibele werktijden en innovatieve manieren om te overleggen voorbij, voor zowel de thuis- als de kantoorwerker.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een initiatief van twaalf mobiliteitsnetwerken, waaronder Groningen Bereikbaar, mogelijk gemaakt door rijk en regionale overheden, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Het nomineren van bedrijven kan via de website van Zo Werkt Het.