Economie

050&Mode in het Forum: modewinkels kunnen zich nog aanmelden voor deelname

Het gaat er dan toch van komen: op zaterdag 25 september staat de zesde editie van 050&Mode op de agenda. Dit keer in het Groninger Forum. Ondernemers die mee willen doen met de modeshows of die dag – toevallig ook Glamourday – zelf iets in hun winkel willen organiseren, kunnen zich nog aanmelden, aldus de Groningen City Club.


Leestijd: 1 minuut

050&Mode in het Forum: modewinkels kunnen zich nog aanmelden voor deelname
050&Mode in het Forum: modewinkels kunnen zich nog aanmelden voor deelname

Tijdens het event staan er tussen 12.00 en 17.00 uur in het Forum meerdere modeshows op het programma, verzorgd door een professioneel modellenbureau. Verder zijn er pop up-stands, is er muziek en bezoekers kunnen meedoen aan fotoshoots.

Je eigen Pop-up stand in het Forum op de modevloer?

De GCC biedt winkels die een stylish, creatief of interactief idee hebben om de bezoekers in het Forum extra warm te maken om te gaan shoppen in de stad een podium. Er is ruimte voor meerdere pop-up stands, bijvoorbeeld op het gebied van stijladvies, make-up advies of styling. “Er is beperkte ruimte dus heb je een leuk idee en zou je graag de pop up-stand willen bemannen laat het ons zo snel mogelijk weten”, aldus Mark Engberts van de GCC.

Modegerelateerde winkels in de stad die aan willen haken bij 050&Mode kunnen zich aanmelden bij de GCC. Dan kan het gaan om deelname aan de modeshows, een pop up stand of activiteiten in de winkel. “Dat kan (live) muziek zijn, modellen in de winkel, personal shoppers, hapjes/drankjes, versieringen, noem maar op”, zegt Engberts. Winkels die voor 6 september melden of en wat ze gaan doen, kunnen nog meegenomen worden in de media-uitingen van de GCC.

Aanmelden en meer info: info@groningencityclub.nl