Economie

All-you-can-eat restaurant Digibites in oude pand Ni Hao aan Kattendiep failliet

Het all-you-can-eat restaurant Digibites, dat zich bijna vier jaar geleden vestigde aan het Gedempte Kattendiep in Groningen, heeft het niet gered. Voor het restaurant, met een bijzondere formule waarbij het eten op een treintje naar je werd toegereden, is faillissement aangevraagd. Binnenkort is er een online-veiling van de volledige inboedel, inclusief de drank.


Leestijd: 1 minuut

All-you-can-eat restaurant Digibites in oude pand Ni Hao aan Kattendiep failliet
All-you-can-eat restaurant Digibites in oude pand Ni Hao aan Kattendiep failliet

Begin 2019 opende het all-you-can-eat restaurant Digibites haar deuren in het oude pand van Ni Hao aan het Kattendiep. Het was het eerste restaurant in de stad met een sushiband waarop een trein reed die je bestellingen aan tafel bezorgde. De gerolde etenswaren werden via een tablet besteld en vervolgens na de bereiding ‘voorgereden’. Deze trein is samen met de volledige drankvoorraad één van de unieke items die op de veiling van de inboedel te vinden zijn. De online veiling wordt georganiseerd door Onlineveilingmeester.nl.

Op de veiling worden ruim 313 objecten uit de inboedel aangeboden, waaronder alle tablets die zijn gebruikt voor de bestellingen, de complete sushibar, allerlei soorten sterke drank en de speeltoestellen voor de kinderen. Naast dit alles gaan ook alle meubels, verlichting, planten, een waterontharder, hogedrukspuiten en complete keukeninrichting zoals friteuses, rvs-werkbanken, gasfornuizen, ovens en een steamer onder de veilinghamer.

Maandag 20 maart 2022 is er van 10.00 – 11.30 uur een kijkdag in het restaurant op het Gedempte Kattendiep 122 in Groningen.

De online veiling is al van start gegaan en de kavels sluiten dinsdag 21 maart vanaf 19.30 uur. Er kan al geboden worden vanaf 10 euro per kavel.

Klik hier om naar de veiling te gaan.