Economie

Groningers stampen eigen horecaonderneming uit de grond in ‘Mijn tent is top’ met tv-kok Herman den Blijker

Een Gronings koppel doet mee aan het nieuwe seizoen van het RTL-programma ‘Mijn tent is top’. In Mijn tent is top krijgen vier koppels de mogelijkheid om in vier Nederlandse steden hun eigen horecaonderneming uit de grond te stampen.


Leestijd: 1 minuut

De koppels krijgen een casco pand en moeten aan de slag. Dat betekent: een realistisch bedrijfsplan schrijven, de boel verbouwen, inrichten, bedienings- en keukenpersoneel aannemen, een chefkok aanstellen en een grootse opening van hun droomtent voorbereiden. Vanaf dat moment barst de strijd tussen de steden pas echt los en openen alle vier de horecagelegenheden op spectaculaire wijze hun deuren. De koppels worden in hun strijd beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Herman den Blijker. Welke tent is het populairst, biedt de beste service, het lekkerste eten en waar is het ook nog eens leuk vertoeven?

De twee Groningers, Sandra en Bart, openen begin februari de deuren van hun tent in het Hoogstraatje: Bij Jansen. Hun belevenissen zijn vanaf 5 februari iedere dinsdag te volgen op RTL 4.