Economie

“Join the Family”: uniek evenement op 10 september in Groningen van horecabedrijven

Ondernemers en instellingen in Groningen willen zich vrijdag 10 september op originele wijze presenteren op de Grote Markt en laten zien hoe leuk en aantrekkelijk het horecavak kan zijn, en welke kansen er zijn om aan de slag te gaan.


Leestijd: 1 minuut

KHN Groningen ontstemd over uitblijven versoepelingen voor horeca: “Ronduit teleurstellend”
KHN Groningen ontstemd over uitblijven versoepelingen voor horeca: “Ronduit teleurstellend”

Groningse bedrijven en instellingen organiseren vrijdagmiddag 10 september een groot evenement op de Grote Markt. Daarnaast loopt er een bijzondere wervingscampagne.

De campagne en het event worden georganiseerd door een samenwerking tussen KHN, Gateway to hospitality, ondernemers, Werk in Zicht (Gemeente Groningen en UWV), Horeca Groningen, Ministerie van EZ en het International Welcome Center North (IWCN).

De wervingscampagne voorziet in online promotie en overige promotiematerialen waar ondernemers naar eigen inzicht gebruik van kunnen maken. De campagnemiddelen verwijzen naar een campagnepagina op internet, waarop men kan doorklikken naar vacatures op horecagroningen.nl, websites van deelnemende ondernemers en opleidingsmogelijkheden bij Noorderpoort.

Het event bestaat uit drie onderdelen:

  • Een aantal ondernemers zal laten zien hoe mooi het horeca vak is en waar je als belangstellende ook even kunt proberen of het iets voor je is. Bijvoorbeeld door een biertje te tappen, met een dienblad rond te lopen of anderzins. Dit onderdeel van het event duurt vermoedelijk van 13:00 – 16:00 uur;
  • Belangstellenden kunnen op een ludieke manier hun contactgegevens achterlaten bij (al dan niet aanwezige) horecaondernemers. De niet aanwezige ondernemers nemen dan in de dagen na het event contact op voor een kennismaking;
  • Belangstellenden kunnen op een baanborrel in gesprek gaan met aanwezige horecaondernemers over baankansen en hier vervolgafspraken maken.

Meer: Join the family.nu