Economie

Partnerbijdrage

Meer opbergruimte nodig? Haal een kast van mangohout in huis

Als je te weinig opbergruimte in huis hebt, merk je dat al snel. Het zorgt ervoor dat je een deel van je spullen geen vaste plek kunt geven, waardoor ze door het huis gaan slingeren. Dat zorgt voor een chaotische en rommelige sfeer waar je onrustig van kunt worden. In een nette en opgeruimde omgeving voel je je beter en heb je rust in je hoofd. Wat is de makkelijkste manier om meer opbergruimte te scheppen? Haal een mooie nieuwe kast in huis. Een kast van mangohout, bijvoorbeeld!


Leestijd: 1 minuut

Meer opbergruimte nodig? Haal een kast van mangohout in huis
Meer opbergruimte nodig? Haal een kast van mangohout in huis

Mangohout is een houtsoort die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een ware interieurtrend. Dat komt mede door mangohoutspecialisten zoals Mangohoutonline.nl, die zich inzetten om meubelen van mangohout voor een voordelige prijs aan te bieden. Zij willen iedereen kennis laten maken met het mooie van mangohout. Mangohout is een duurzame houtsoort, wat bijdraagt aan de populariteit. Dat komt doordat het een restproduct is van de mangoteelt. Is een mangoboom te oud om mango’s te produceren, dan wordt hij gekapt en brengt de boer hem naar de meubelfabriek. Van de boom kunnen vervolgens de mooiste meubelen gemaakt worden. Kasten horen daar natuurlijk ook bij.

Omdat mangohout zo sterk is, kun je er van alles van maken. Dat geldt ook voor kasten van mangohout. Ga je voor een modieuze vakkenkast, of juist voor een kast die je vrij aan de muur kunt hangen? Als je je interieur een zekere eenheid wilt geven, kun je een kast van mangohout combineren met andere mangohouten meubelen. Denk aan een eettafel, een dressoir of een TV-meubel. Het mooie van mangohouten meubelen is hun opvallende uiterlijk. Mangohout heeft een aantrekkelijke, warme kleur en een duidelijk aanwezige nerf. Dat zorgt ervoor dat geen twee planken hetzelfde zijn. Mangohouten meubelen hebben dan ook een unieke uitstraling.

Mangohout black heeft al het mooie van mangohout, maar is afgewerkt met een stijlvolle zwarte lak. Dat maakt een kast van zwart mangohout nog opvallender. Het mooie van zwart hout is dat het nooit uit de mode zal gaan. Zwart is een opvallende, maar tegelijkertijd ook neutrale kleur. Dat zorgt ervoor dat mangohout black het in elk interieur goed doet. In een kast van zwart mangohout valt alles wat je erin zet echt op. Ideaal wanneer je een grote collectie kleurrijke boeken hebt, of een set mooie vazen.