Innovatie

Groningse winkel Schoenenzaken verkoopt mondkapjes van Vanhulley

De Groningse schoenenwinkel Schoenenzaken is begonnen met de verkoop van in Groningen vervaardigde mondkapjes. Het betreft mondkapjes die door Vanhulley zijn gemaakt, onder meer van oude overhemden van de Oosterpoort.


Leestijd: 1 minuut

Groningse winkel Schoenenzaken verkoopt mondkapjes van Vanhulley
Groningse winkel Schoenenzaken verkoopt mondkapjes van Vanhulley

Vanhulley is sinds enkele weken gestart met de productie van mondkapjes. Omdat Vanhulley is gevestigd aan de Peizerweg is het wel handig dat er een verkooppunt is in de binnenstad. En die is gevonden in de winkel Schoenenzaken in de Zwanestraat. Deze winkel heeft ook een vestiging in Zwolle en daar worden de Groningse mondkapjes ook verkocht.

Vanhulley meldt via LinkedIn: “Omdat we veel vragen krijgen vanuit particulieren of en waar ze mondkapjes kunnen kopen van ons: bij SchoenenZaken – Meesters in Herenschoenen dus! ? In het centrum van Groningen én Zwolle”.

En Joël Timmerman van SchoenenZaken demonstreert een mondkapje van Vanhulley: “Onze eigen SchoenenZaken – mondkapjes voor wanneer het eventueel verplicht wordt (dit is een demo). Deze zijn gemaakt uit oude overhemden van SPOT Groningen (Oosterpoort). We verkopen ook geheel belangeloos voor Van Hulley mondkapjes per stuk in onze winkel te Groningen en Zwolle”.

Bron: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6659427942952652800/