Innovatie

IT Academy organiseert online informatiesessie over omscholen naar de IT

Donderdag 2 december organiseert IT Academy Noord-Nederland, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, een online informatiesessie over het omscholingstraject Make IT Work. Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau én direct in een baan van start te gaan.


Leestijd: 1 minuut

IT Academy organiseert online informatiesessie over omscholen naar de IT
IT Academy organiseert online informatiesessie over omscholen naar de IT

Tussen 10.00 – 11.00 uur komen geïnteresseerden meer te weten over het onderwijsprogramma, de opzet van het traject, kosten en resultaat. Daarnaast is er voldoende tijd voor het stellen van vragen. Inschrijven voor deze sessie kan via de website van de IT Academy.

Omscholen naar de IT iets voor jou?

Het omscholingstraject Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau én direct in een baan van start te gaan. De kandidaten die via een online assessment geselecteerd zijn voor het omscholingstraject worden door IT Academy Noord-Nederland in contact gebracht met werkgevers die zich hebben gecommitteerd aan Make IT Work.

Het doel? Een match maken die leidt tot de start aan de omscholing. De eerste vijf maanden worden deelnemers opgeleid bij de IT Academy. Na een succesvolle afronding hiervan starten zij voor minimaal zes maanden bij de werkgever met wie zij vooraf de match hebben gemaakt. Tijdens deze werkperiode worden ze verder bijgeschoold d.m.v. terugkomavonden. Het traject wordt afgerond met een diploma en een voortvarende start van een toekomst in de IT.

Kort over Make IT Work

  • Een uniek en duurzaam omscholingstraject mét baangarantie
  • Slagingspercentage van 92%
  • 97% blijft werkzaam bij de werkgever
  • Kwalitatief en gericht onderwijs op hbo-niveau vanuit een hogeschool

Nieuwsgierig?

Meer informatie en aanmelden is mogelijk via de website van IT Academy Noord-Nederland.