Innovatie

Koninklijke Damstra Installatiegroep neemt T. Stol BV over

Koninklijke Damstra Installatiegroep heeft per 1 november 2020 T. Stol BV overgenomen. Onder Koninklijke Damstra Installatiegroep vallen Koninklijke Damstra Installatietechniek bv en Damstra Service & Onderhoud bv.


Leestijd: 1 minuut

Koninklijke Damstra Installatiegroep neemt T. Stol BV over
Koninklijke Damstra Installatiegroep neemt T. Stol BV over

Damstra Service & Onderhoud is sinds 2017 actief op de Groningse markt. De komende jaren wil Damstra S&O groeien en is daarom op zoek gegaan naar een strategische partner die de groei mogelijk maakt.

“Deze zoektocht resulteerde in de overname van T. Stol BV. Door zijn degelijke vakmanschap en lange ervaring, sinds 1903, past T. Stol BV uitstekend bij de visie en doelstellingen van Koninklijke Damstra Installatiegroep”, zo meldt het bedrijf.

Het overnametraject werd begeleid door een acquisitieteam van Damstra. Jan Willem Siepelinga, vestigingsleider van Damstra S&O in Groningen, vertelt hierover: “Gestart vanuit het traditionele loodgieterswerk, heeft de ondernemer Stol en zijn voorgangers een prachtig bedrijf neergezet, dat alle hedendaagse techniek kan aanbieden in verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.”

T. Stol BV zit aan het Hoendiep 102 te Groningen. Een deel van de huidige activiteiten van Damstra S&O Groningen, vanuit het pand aan de Rigaweg (bedrijventerrein Euvelgunne), wordt verplaatst naar het Hoendiep. De naam Stol blijft bestaan.