Innovatie

MartiniPlaza Groningen in race om titel ‘Beste congreslocatie van Nederland’

Martiniplaza maakt een goede kans om de titel ‘Beste congreslocatie van Nederland’ in de wacht te slepen. Als dat lukt zou dat een zeer welkome opsteker zijn voor het Groningse centrum, in deze voor de congres- en evenementensector zware tijd. Iedereen kan nog stemmen tot eind deze maand om Martiniplaza een handje te helpen.>>


Leestijd: 1 minuut

MartiniPlaza Groningen is bij de MEETINGS Awards verkozen tot ‘Beste congreslocatie van Noord-Nederland’. In de categorie congreslocatie is de multifunctionele locatie als populairste en beste uit de bus gekomen. Daarnaast staat MartiniPlaza op nummer 1 in de tussenstand 'Beste congreslocatie van het jaar’.

Strijd om nationale titel

De MEETINGS Awards zijn nog in volle gang. Er wordt door verschillende locaties in Nederland gestreden om de titel ‘Beste congreslocatie van het jaar’. Met de titel 'Beste congreslocatie van Noord-Nederland' op zak strijdt MartiniPlaza nu om de nationale titel.

Waarom MartiniPlaza?

MartiniPlaza in Groningen is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen met ruimte voor 10.000 personen. Van het Erkend Congresbedrijf ontving het bedrijf het predikaat 4-hamer locatie. Daarmee staat MartiniPlaza garant voor optimale kwaliteit.

MartiniPlaza beschikt over vier plenaire zalen, stijlvolle foyers en meer dan 20 ruimten ruimtes voor subsessies en exposities in aparte zalen. Tot slot zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de eigen horeca, het stadspark om de hoek en de levendige binnenstad op loopafstand voor een ultiem congresklimaat.

Stem op uw favoriete (congres)locatie

Wilt u ook uw stem uitbrengen? Tot en met 28 februari 2021 kan er gestemd worden via www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl