Innovatie

Matchmakers Noord verbindt ondernemers met vragen van maatschappelijke organisaties

De maatschappelijke vrijwilligersorganisatie Stichting Match Makers Noord v/h De Harense-Tynaarlose Uitdaging, organiseert op 25 januari een groots opgezette Maatschappelijke Beursvloer. Daar worden ondernemers uit Groningen, Haren en elders dan in contact gebracht met maatschappelijke organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken.


Leestijd: 1 minuut

De maatschappelijke vrijwilligersorganisatie Stichting MatchMakersNoord v/h De Harense-Tynaarlose Uitdaging heeft als doel het verbinden van vragen van maatschappelijke organisaties met het aanbod van ondernemers. Die vragen kunnen liggen op uiteenlopend gebied: van advies/begeleiding, opleiding/training, faciliteiten, tot spullen of helpende handen.

Als er sprake is van een verbinding, dan ontstaat er ‘een match’, vandaar de naam van de stichting. Het ‘matchen’ vindt het hele jaar door plaats naar aanleiding van vragen die organisaties op haar website posten.

Eens per jaar organiseert de Stichting een groots opgezette Maatschappelijke
Beursvloer in de veilinghal van Royal FloraHolland in Eelde. Op donderdag 25 januari gebeurt dat in het kader van het eerste lustrum met een grote Beursvloer.

De organisatie is daarom op zoek naar ondernemers die maatschappelijk actief willen zijn. De activiteiten van MatchMakers Noord leveren een betekenisvolle bijdrage aan het functioneren van het maatschappelijke veld en aan het welzijn van de mensen die er afhankelijk van zijn.

Meer informatie: www.matchmakersnoord.nl

(Foto boven: als er een match tot stand is gebracht gaan de betrokkenen achter een vrolijke lijst op de foto.)