Innovatie

Vanmiddag nieuwe winkels en ondernemers bij tweede editie van online koopavond van Spot TV

Het succes van de eerste online koopavond van Spot TV smaakt naar meer. Donderdagmiddag om 17.00 uur staat de tweede editie op het programma. Met nieuwe winkeliers en ondernemers die hun producten en diensten aanbieden tijdens een specials Support Your Locals Livestream. Je kunt de stream volgen via de kanelen van Spot TV en de Groninger Ondernemers Courant.


Leestijd: 1 minuut

Vanmiddag nieuwe winkels en ondernemers bij tweede editie van online koopavond van Spot TV
Vanmiddag nieuwe winkels en ondernemers bij tweede editie van online koopavond van Spot TV

De eerste online koopavond trok uiteindelijk een bereik van duizenden geïnteresseerde kopers. Onder andere Stardust, Baxbier, Marquant en Kopjek kwamen naar de studio van Spot TV om hun product te laten veilen of verkopen. “We zijn erg tevreden over de eerste online koopavond”, zegt initiatiefnemer Marten de Ruiter. “Maar je moet altijd scherp blijven en dus gaan we het vandaag weer een beetje anders aanpakken. We leggen de focus ook wat meer op de personen achter de winkels en ondernemingen.”

Wie doen er mee?
Zo komen Jolijn Creutzberg van Van Hulley en Wilbert van de Kamp van Omapost langs in de studio. Ook zijn er bijdrages van Plukn, Four by Four Clothing, WCPapieraanHuis, Stardust, Henribolt, House of Chambers, Uitgeverij Nobelman en Restaurant Buurman en Buurman. De Verhalen van Groningen doet mee met een leuke prijsvraag. 

De jongerenzender Spot TV wil met de livestream de lokale binnenstadondernemers en hart onder de riem steken. Dit onder het mom van ‘support your locals’. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden via www.spot-tv.nl/online-koopavond.

Kijk live mee
De eerste editie werd live uitgezonden op de Facebook-pagina van Spot TV. De tweede editie wordt waarschijnlijk ook uitgezonden op het YouTube-kanaal van de jongerenzender. De streams worden ook weergegeven op de website van de Groninger Ondernemers Courant

Met dank aan…
De uitzending wordt mogelijk gemaakt door onder andere Bedrijvenvereniging WEST, de gemeente Groningen, de Groningen City Club en de Groninger Ondernemers Courant. Op die manier kunnen de ondernemers hun producten of diensten gratis aanbieden.