Innovatie

Vanmiddag: Online Ondernemersevent vanuit Euroborg over Ondernemen in lastige tijden

De Groningse ondernemer Wilbert van de Kamp, oprichter van Omapost, is één van de sprekers tijdens een online ondernemersevent dat de gemeente Groningen vanmiddag vanaf half drie streamt vanuit de Euroborg. Doel van het (gratis te volgen) evenement is ondernemers een hart onder de riem te steken. Maar ook hoopt het evenement inspirerend te kunnen zijn. Zo vertelt Van de Kamp hoe hij na de start van de coronacrisis met zijn bedrijf plotseling de wind in de zeilen kreeg; ook vertelt hij over andere nieuwe initiatieven die ontstonden sinds de crisis.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen definitief zonder Määttä naar AZ
FC Groningen definitief zonder Määttä naar AZ

“Samen sterk uit de crisis” heet het online ondernemersevent dat de gemeente Groningen vandaag, donderdag 29 oktober organiseert.

Het programma bestaat uit een plenaire talkshow, keynote spreker, digitale groepsgesprekken tussen ondernemers en meerdere webinars over verschillende onderwerpen.

Programmaonderdelen

Tijdens de talkshow zal de snel veranderende markt in coronatijd worden besproken en wordt er gekeken naar de kansen die er liggen in deze tijd. Tijdens de groepsdiscussies gaan ondernemers met elkaar in gesprek om ervaringen en kennis te delen. Deze discussies staan onder leiding van diverse ondernemers die vanuit hun eigen expertise stellingen deponeren en hun kennis delen.

Tevens zijn er meerdere webinars te volgen waar bezoekers een keuze uit kunnen maken. Deze presentaties krijgen thema’s als: verkennen van nieuwe markten, toch groeien in coronatijd, veranderen van je bedrijfsvoering, tips & tricks als je in zwaar weer zit en hoe behoud je veerkracht in deze onzekere tijden.

Wilbert van de Kamp

Wilbert van de Kamp is oprichter van Omapost, een app waarmee je persoonlijke kaartjes via de post kan versturen en zette in 2020 Juiststraks.nu op, waarmee hij mensen helpt goed voornemens te behouden die tijdens de coronacrisis zijn ontstaan. Met behulp van een aantal case-studies zal Wilbert uitleggen hoe je in deze tijd van onzekerheid aan de slag kan als ondernemer met het introduceren van nieuwe services, producten en andere businessmodellen.

Aanmelden voor dit event kan kosteloos via www.businessevenementen.com/mkbgroningen