Innovatie

Webinar ‘Van Crisis naar Kansen’ helpt ondernemers inzien wat er wél kan

Een online webinar voor ondernemers die wel een positieve stimulans en mindset kunnen gebruiken. Dat is in een notendop het gratis webinar ‘Van Crisis naar Kansen’ dat dinsdag 30 maart op de agenda staat. Het Webinar is erop gericht om ondernemers een hart onder de riem te steken, maar ook: om de creativiteit en het ondernemerschap op een positieve manier te prikkelen in deze lastige tijd. Het webinar is een van de bijeenkomsten uit de Coronatoolkit.


Leestijd: 1 minuut

Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk
Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk

Het webinar wordt verzorgd door GroeiZaken. Deskundigen van Groeizaken leggen de deelnemers uit hoe je je mindset op een positieve manier kunt beïnvloeden. Want dat kan, zeker in deze tijden, heel nuttig zijn. “Veel ondernemers voelen zich machteloos en mindset speelt in alles wat hen/ons overkomt en wordt opgelegd, een essentiële rol”, aldus GroeiZaken. “We leggen vanuit de kern uit hoe je je mindset kunt beïnvloeden en kunt inzetten op een positieve manier voor jouw bedrijf, je leven maar ook zeker voor dat van anderen.”

Kortom: wat kan er wél, in plaats van niet. En: “Wie heb ik daarvoor nodig maar zeker ook:  wie kan ik daarbij helpen.” Tijdens het seminar komen aansprekende voorbeelden voorbij, maar ook worden de ondernemers zélf geprikkeld om de deur weer wijd op te zetten zodat ze een vliegende start kunnen maken bij de heropening van de economie.

Dit online webinar vindt plaats op dinsdag 30 maart, vanaf 19.30 uur. Het webinar is een van de zestig bijeenkomsten, workshops en meetings uit de Coronatoolkit waar ondernemers gratis op in kunnen schrijven. Voor wie na het seminar behoefte heeft aan meer verdieping op het gebied van businesscoaching door GroeiZaken is er een individueel maatwerktraject. Met de Ondernemersvoucher ontvang je tot maximaal € 500,- een vergoeding in de kosten.

Aanmelden kan hier.