Nieuws

Partnerbijdrage

DNA Next: vakopleider voor bedrijven en volwassenen

Digitalisering, de uitdagingen van de energietransitie, zorg voor steeds meer mensen, nieuwe technieken. Omdat werk bijna continu verandert biedt DNA Next opleidingen, cursussen en trainingen om vakmensen bij- en om te scholen.


Leestijd: 1 minuut

DNA Next is er voor alle bedrijven en volwassenen die werk maken van hun werk. DNA Next biedt eigentijdse opleidingen, cursussen en trainingen. Om bij te blijven, stappen te maken of een nieuw beroep te leren. “We zijn de opleidingspartner voor bedrijven in de regio. We weten wat er speelt bij jou in de buurt en in jouw vakgebied”, aldus de specialisten van de vakopleider.

Omdat elk bedrijf uniek is, met eigen behoeften en uitdagingen, gaat het om maatwerkcurssussen die passen bij het bedrijf en de medewerkers. Zo ging DNA Next een samenwerking aan met ZINN, een zorgorganisatie in Noord-Nederland met een zorgaanbod van onder andere thuiszorg tot dagbesteding en van verpleging tot palliatieve zorg. En ook met Manter International B.V., een toonaangevende fabrikant van weeg- en verpakkingsmachines voor onder andere aardappelen, groenten en fruit in Emmen. Lees hier voor wie DNA Next nog meer werkt.

DNA Next helpt bedrijven uit allerlei vakgebieden, waaronder de zorg, techniek en ICT, om slimmer te werken en zich voor te bereiden op de toekomst. Daarbij kan het gaan om een korte basiscursus maar ook een uitgebreide vervolgopleiding. DNA Next werkt met topdocenten uit de praktijk, afgestemd op de wensen en doelen van de klant.

DNA Next is opgericht door de drie noordelijke ROC’s: Drenthe College, Noorderpoort en Alfa-college. “Met elkaar maken we regionale impact, door vakmensen bij- en om te scholen. Vakmensen die onze regio hard nodig heeft. Dat doen we samen met bedrijven, samen met docenten en samen met jou. Ons werk verandert. Verander jij mee?”, aldus DNA Next.

Bekijk hier de mogelijkheden van maatwerk of incompany opleidingen.