Nieuws

Gratis optredens van Davina Michelle en Thomas Azier op Eurosonic Air

Davina Michelle en Thomas Azier zijn twee van de topacts die tijdens Eurosonic Noorderslag gratis optreden in de festivaltent op de Grote Markt.


Leestijd: 1 minuut

Gratis optredens van Davina Michelle en Thomas Azier op Eurosonic Air
Gratis optredens van Davina Michelle en Thomas Azier op Eurosonic Air

Het officiële programma van Eurosonic Noorderslag, dat plaatsvindt van 15 tot en met 18 januari, is alleen te bezoeken met een toegangsbewijs. Het festival heeft echter op twee dagen ook een gratis programma in een grote festivaltent op de Grote Markt.

Eurosonic Air trapt op donderdagavond 16 januari af met een optreden van de Amsterdamse punkband Indian Askin (20.25 tot 21.10 uur). Om 21.50 uur betreedt de alternatieve popartiest Thomas Azier het podium. Club Guy & Roni sluit vanaf 23.15 samen met Slagwerk Den Haag de eerste gratis festivaldag af.

Op vrijdagavond 17 januari begin Eurosonic Air met optredens van de Belgische rockband Sloper (20.25 uur) en blues/soul-zangeres Nona (21.50 uur). Eurosonic Air wordt vanaf 23.15 ur afgesloten met een gratis optreden van Davina Michelle, die vorig jaar haar absolute doorbraak beleefde.

Ook op zaterdagmiddag zijn er onder de vlag van FunX nog een aantal optredens. Het publiek krijgt vanaf 14.00 uur optredens van Sarita Lorena, YannO, Numidia, Chip Charlez en Broederliefde voorgeschoteld.

https://www.youtube.com/watch?v=uPrOr67QN4Yhttps://www.youtube.com/watch?v=EJvDpFCWbi4
Skyward – Davina Michelle (Official Music Video)