Nieuws

Maak je bedrijf nu via een advertorial al voor 199 euro zichtbaar op NU.nl!

Moet je een súpergroot bedrijf zijn om advertenties te kunnen betalen op NU.nl, de best bezochte nieuwssite van Nederland? Nee, hoor! Alle bedrijven of zzp’ers kunnen tegenwoordig adverteren op NU.nl en bovendien voor publiek uit eigen regio (Groningen). Dat betekent dat iedereen die bekendheid en zichtbaarheid wenst voor zijn webshop, kledingzaak, restaurant, doe-het-zelf winkel of wat dan ook, nu kan adverteren tegen zéer aantrekkelijke tarieven (vanaf 199 euro). Dat kan nu op het door inwoners uit de héle provincie Groningen uitstekend bekeken onderdeel: www.NU.nl/Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Maak je bedrijf nu via een advertorial al voor 199 euro zichtbaar op NU.nl!
Maak je bedrijf nu via een advertorial al voor 199 euro zichtbaar op NU.nl!

Het Groningse katern van Nu.nl wordt gemaakt in samenwerking met de redactie van de Groninger Internet Courant. Vanwege de zomermaanden mogen we een aantrekkelijke aanbieding doen! Normaal gesproken kun je drie dagen adverteren voor € 250,-. Dat is gezien het enorme bereik al niet veel, maar vanwege de vakantie mogen we daar 20% vanaf doen, waardoor je al kunt adverteren voor € 199,- excl.

Het Groningse katern van Nu.nl genereert per week zo'n 100.000 impressies van grotendeels inwoners van de stad en provincie Groningen. 

Deze voucher is aan te schaffen van 15 juli t/m 31 augustus 2020. Het advertentietegoed is het hele najaar van 2020 in te zetten (juli-december). U levert zelf een kort en krachtig persbericht aan van 200-300 woorden incl. 2 linkjes, een foto en logo.

Neem contact op met Wim Dijkman, via info@krijgsheer.nl of 0620002125