Nieuws

Politie publiceert foto’s mishandeling Helden van Oranje-festival

De politie heeft foto’s gepubliceerd van een zware mishandeling tijdens het Koningsnacht-festival De Helden van Oranje in het Stadspark in Groningen. Het gaat nu nog om onherkenbare beelden. Als de verdachten zich niet binnen een week melden, worden er niet-geblurde beelden gedeeld, zo dreigt de politie.


Leestijd: 1 minuut

Iets na 23:00 uur escaleert een woordenwisseling in zeer korte tijd, waarna een man meerdere keren geslagen wordt. Nadat het slachtoffer op de grond valt, wordt hij door meerdere verdachten mishandeld en geschopt, waarbij hij ook in zijn gezicht wordt geraakt. Het slachtoffer raakte ernstig gewond. 


De politie zoekt drie verdachten die de man ernstig hebben mishandeld. Er zijn beelden beschikbaar waarop drie verdachten zeer goed zichtbaar in beeld zijn.Het lijkt er volgens de politie op dat de drie verdachten op de beelden onderdeel zijn van een grotere groep vrienden, die op deze avond samen naar het festival zijn gekomen. Ook getuigen die meer hebben gezien worden opgeroepen zich te melden.

Klik hier voor meer beelden.