Nieuws

Studio Flink is geen bezorgservice: “Maar we kunnen wel een video voor je maken!”

Bij Flink denk je ondertussen toch direct aan die roze-met-blauwe bezorgservice die je boodschappen binnen tien minuten bezorgen? Dat merkt Studio Flink ook, een videoproductiebedrijf dat al voor de bezorgservice actief was in Stad.


Leestijd: 1 minuut

Studio Flink is geen bezorgservice: “Maar we kunnen wel een video voor je maken!”
Studio Flink is geen bezorgservice: “Maar we kunnen wel een video voor je maken!”

Waar blijven de mozzarellabolletjes?

Studio Flink ontdekte op geheel eigen wijze de entree van Flink in Stad. De telefoon gaat heel de dag over. “Eerder werden we gebeld door potentiële nieuwe klanten of huidige klanten met vragen. Als de telefoon ging, wisten we in ieder geval dat er werk aan de winkel was”, zegt Joris Bakker, mede-eigenaar van Studio Flink. “Nu gaat de telefoon meerdere keren per dag en is het telkens de vraag of het wel voor ons is bedoeld. Waar blijven de mozzarellabolletjes? Leveren jullie blikjes bier lauw of gekoeld? We antwoorden steevast terug met: “We bezorgen niet. Maar we kunnen wel een video voor je maken!”

Not a delivery service

“Je moet er de lol ook maar van inzien", gaat Joris verder. “Tegen zulke budgetten kunnen wij niet op. Overal waar je kijkt in Stad zie je hun reclame. Studio Flink bestaat uit twee enthousiastelingen: Joris en Lex. Daarnaast werken ze samen met een hoop creatievelingen met andere expertises. Toch laten ze zich niet zomaar uit het veld slaan. “David won toch ook ooit van Goliath door slim te zijn?”, lacht Lex. “Je ziet Flink altijd rondrijden op hun fietsen. Daarom creëren we een campagne genaamd: ‘Flink, not a delivery service.’" Het videoproductiebedrijf ontwikkelde op een ludieke manier T-shirts met deze slogan en een humoristische insteek. "Het lijkt ons fantastisch als straks een deel van Groningen rondloopt in deze T-shirts. Heb je twee Flink’s die de straten van Groningen domineren.”

De T-shirts van Studio Flink zijn hier verkrijgbaar tegen de productieprijs van €15,- exclusief verzendkosten. Beschikbaar via @studioflink op Instagram.