Nieuws

Test- en priklocaties Groningen sluiten vrijdag om 14.00 uur

De GGD sluit op vrijdag alle test- en vaccinatielocaties in Groningen om 14:00 uur vanwege de zwarte windstoten die worden verwacht. Vanwege de gevaarlijke situaties die hierdoor kunnen ontstaan en om de veiligheid van de bezoekers en medewerkers te waarborgen acht de GGD dit noodzakelijk.


Leestijd: 1 minuut

GGD Groningen voegt test- en vaccinatielocaties samen
GGD Groningen voegt test- en vaccinatielocaties samen

De locaties van GGD Groningen zijn allemaal in een pand en zijn in principe dus goed bestand tegen de storm, maar door omvallende bomen of rondvliegende voorwerpen kan toch gevaar ontstaan voor bezoekers of medewerkers. Mensen met een afspraak na 14:00 uur worden gebeld om hun afspraak te vervroegen. Bezoekers kunnen ook zelf bellen met de GGD om hun afspraak te verplaatsen en hoeven de afspraak niet te annuleren.

Eerder werd al bekend dat de NS geen treinen laat rijden na 14:00 uur. Volgens de vervoerder zou het onverantwoord zijn om treinen te laten rijden vanwege het grote risico dat er bomen op het spoor waaien.

De GGD is bereikbaar voor vragen en voor het verplaatsen van een afspraak via 050-3674000 (eerst optie 1, dan optie 3) tussen 8.00 en 17.00 uur.