In beeld

Een dagje uit samen met je partner

We kennen het allemaal wel, door werk, sport en hobby’s schiet het er wel eens bij in om tijd met je partner te spenderen. Daarom is het aan te raden om regelmatig samen iets te ondernemen of er op uit te gaan om zo meer tijd met elkaar te kunnen spenderen. Ben je op zoek naar inspiratie om samen wat leuks te doen lees dan snel verder.


Leestijd: 2 minuten

Spa

Heerlijk ontspannen en samen naar een sauna & wellness gaan om lekker tot rust te komen is een ideale activiteit om samen te doen. Je kan tot rust komen en toch samen met elkaar praten over van alles maar maak de onderwerpen niet te zwaar. Kom los van de dagelijkse sleur en verantwoordelijkheden en kies luchtige onderwerpen. Vaak zijn er aanbiedingen te vinden rond wellness centrums zoals Elysium aanbieding. Zo kan je de hele dag heerlijk ontspannen met je partner tegen vaak aantrekkelijke prijzen.

Musea

Een museum is altijd een leuk uitje. Ze zijn er in alle soorten en maten en voor elk onderwerp bestaat wel een museum. Naast museums gevuld met kunstwerken, waar je vaak als eerste aan denkt, zijn er ook museums gericht op een bepaalde zanger of band. Ook zijn er veel museums gericht op voertuigen zoals vliegtuigen waar je alles leert over de geschiedenis van vliegtuigen. Maar ook gekke museums over eten of bepaalt kleding. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een museum voor. Waardoor er voor iedereen wel een museum is wat die persoon aantrekt.

Sportief

Er zijn ook sportieve uitjes voor de echte sportkoppels. Denk dan bijvoorbeeld aan samen klimmen tussen de bomen in een klimbos. Of naar een klimhal waar je weer uitdagende muren hebt waar je tegenop kan klimmen. Dan blijf je zowel fit als dat je gezellig tijd met elkaar kan besteden. Maar ook wandelen is een grote aanrader als activiteit samen. Dat kan gewoon een leuk klein blokje om zijn in de buurt of door het bos. Maar dat kan ook een groter rondje zijn door een natuur gebied of door kleine dorpjes heen langs weilanden. Zo zijn er nog veel meer sport activiteiten die leuk zijn om een keer samen te doen zoals mountainbiken, schaatsen maar ook golfen of surfen.

Escape room

Veel mensen noemen het de ideale relatie test, anderen zien het als een leuke gezellige uitdaging. Een escape room is misschien niet altijd het makkelijkste om samen te doen en is vaak een stukje makkelijker als je met meerdere mensen bent maar er zijn ook steeds meer escape rooms die gemaakt zijn voor kleine aantal mensen. Met een tijdsdruk puzzels oplossen om te kunnen ontspannen uit de kamer en op het zelfde moment ook het mysterie op te lossen. Het is een hele uitdaging maar het blijft leuk.

Proeverij

Een echte leuke activiteit samen is naar een proeverij gaan. Dat kunnen veel verschillende soort proeverijen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een wijnproeverij, bierproeverij maar ook cocktailproeverij of als je iets zoekt zonder alcohol een thee proeverij of koffie proeverij. Er zijn ook veel eet gerelateerde proeverijen zoals kaas, vlees en nog veel meer.