In beeld

Een design badkamer creëren met duurzame materialen

Het investeren in een nieuwe badkamer is een van de beste dingen die je maar kunt doen. Waarom? Je kunt erg goed je persoonlijke smaak terug laten komen in de ruimte en je maakt dankzij de nieuwe indeling optimaal gebruik van de ruimte. Investeer altijd in een badkamer die gemaakt is van duurzame materialen. Vandaag de dag is dit namelijk makkelijker dan ooit. Hoe je dat het beste aan kunt gaan pakken, lees je hier.


Leestijd: 3 minuten

Je geniet van een badkamer met een extreem hoge levensduur

Door te kiezen voor een design badkamer van duurzame materialen, geniet je van een ontwerp met een lange levensduur. De badkamer oogt enorm sfeervol, het verhoogt vanaf het eerste moment de meerwaarde van je woning en het oogt ook nog eens enorm luxe. Niet zo gek dus dat meer en meer woningbezitters kiezen voor de design badkamers van Brugman. Een design badkamer staat bekend om het strakke lijnenspel en het gebruik van rustige kleuren. Erg makkelijk in huis toe te passen dus!

Je draagt een duurzaam steentje bij aan de planeet

Op het gebied van duurzaamheid zijn er verschillende elementen waar je uit kunt kiezen. Je kunt daarbij denken aan LED-verlichting, een wastafelmeubel van gerecyclede materialen en wastafelbladen van natuurlijk materiaal. Probeer elementen van kunststof zoveel mogelijk te vermijden en investeer in kwaliteit. Dit verdient zich op lange termijn dubbel en dwars terug. Door te kiezen voor dit soort investeringen, draag je een duurzaam steentje bij aan de planeet.

Kies voor duurzaam hout in je badkamer

Duurzaam hout is niet alleen een fantastisch materiaal voor het creëren van een warme, natuurlijke uitstraling in de badkamer, maar het heeft ook voordelen voor het milieu. Het gebruik van duurzaam hout betekent namelijk dat er verantwoordelijk wordt omgegaan met onze bossen. Bovendien zijn er vele soorten hout beschikbaar die geschikt zijn voor gebruik in de badkamer, zoals teakhout en acaciahout, die bekend staan om hun duurzaamheid en waterbestendigheid. Met duurzaam hout kun je een prachtige, duurzame badkamer creëren die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook bijdraagt aan een betere wereld voor ons allemaal.

Een waterbesparende kraan of douchekop?

Waterbesparende kranen en douchekoppen zijn niet meer weg te denken in de wereld van duurzaamheid in de badkamer. Deze slimme apparaten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ze zijn ook nog eens super praktisch en goed voor je portemonnee! Met waterbesparende kranen en douchekoppen bespaar je niet alleen op je waterrekening, maar je vermindert ook nog eens je CO2-uitstoot. Bovendien hebben deze kranen en douchekoppen een modern en strak design, waardoor ze perfect passen bij elke badkamerstijl. Of je nu van een klassieke, rustieke of moderne badkamer houdt!

Een specialist uit de badkamerwinkel kan je alles vertellen over de stijlen waar je uit kunt kiezen

Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar duurzame items voor bij jou in de badkamer. Breng eens een bezoek aan een badkamerwinkel bij jou in de buurt. Ook kan je makkelijk een 3d badkamer ontwerpen op het internet. In een winkel staat een specialist voor je klaar om je te voorzien van tips en advies. Je maakt meteen kennis met alle stijlen waar je uit kunt kiezen en je krijgt alles te horen over het duurzame assortiment in de winkel. Het gloednieuwe ontwerp kan razendsnel bij jou aan huis worden geleverd, waardoor lange levertijden tot het verleden behoren. Investeer je binnenkort ook een keer in een duurzaam design voor bij jou in huis? Neem alvast eens een keer een kijkje online en doe de nodige dosis inspiratie voor je eigen badkamer op. Er is vast en zeker wel een stijl die vanaf het eerste moment je aandacht trekt.