In beeld

Partnerbijdrage

Kijkdag voor zelfbouwkavels in Meerstad op zaterdag 13 januari

Heb jij er altijd al van gedroomd om zelf je woning te ontwikkelen en te laten bouwen? Dan is dit je kans! Begin volgend jaar zet Meerstad tien nieuwe zelfbouwkavels in de verkoop. Op zaterdag 13 januari organiseert Meerstad een kijkdag om de kavels te bekijken en vragen te stellen.


Leestijd: 1 minuut

De kavels die in de verkoop gaan liggen aan de Tophoek in de wijk De Zeilen en kijken uit over een groene strook met een daarachter gelegen watergang. Het gaat om kavels met een oppervlakte van zo’n 480 vierkante meter voor vrijstaande woningen. De prijzen beginnen vanaf 220.704 euro v.o.n.

De kavelkijkdag vindt plaats op zaterdag 13 januari tussen 11.00 uur en 15.00. Geinteresseerden kunnen dan onder het genot van een drankje de zelfbouwkavels van Tophoek bekijken en vragen stellen. Ook ontvangen ze als eerste alle informatie over de kavels, zoals de verkoopprocedure, kavelpaspoorten en prijzen.

Kun je niet naar de kavelkijkdag komen? Uiterlijk maandagmiddag 15 januari is alle informatie ook te vinden op de projectpagina van Tophoek. Na de kerstvakantie wordt de startverkoopdatum bekendgemaakt. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Meerstad.

Datum: zaterdag 13 januari 2024 van 11.00 uur tot 15.00 uur
Plaats: straat Tophoek in De Zeilen, Meerstad. Volg in Meerstad de Vossenburglaan tot over de sluis en volg de borden ‘kavelkijkdag’. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

Over De Zeilen

Woonwijk De Zeilen verrijst in het noordoosten van Meerstad. De Zeilen heeft eilanden op het Woldmeer, boomrijke lanen in de buurten en een afwisseling van open en bosrijke gebieden. Het woonkarakter is zowel wijds en ruim als intiem en dorps.