Sport

48 gelukkigen mogen dineren met selectie van Donar

Op dinsdagavond 26 april mogen bijna 50 mensen met de selectie van Donar uit eten. Ze konden hiervoor in aanmerking komen als ze geen aanspraak maakten op teruggave van geld, omdat ze vanwege corona in het seizoen 2020/2021 niet alle wedstrijden konden bezoeken.


Leestijd: 1 minuut

Martiniplaza zit ongetwijfeld vol tegen Den Bosch
Martiniplaza zit ongetwijfeld vol tegen Den Bosch

Als beloning mogen 48 gelukkigen aanschuiven voor een exclusief diner met hun helden. Het gaat om zowel seizoenkaarthouders als ondernemers die aangesloten zijn bij de businessclub. Alle uitverkorenen zijn inmiddels via een mail op de hoogte gebracht. Op de website noemt Donar het 'Tijd om een belofte in te lossen.'

Dat het langer heeft geduurd heeft ongetwijfeld te maken met het drukke programma van de ploeg van coach Matthew Otten. zo speelt Donar tot het dinermoment bijvoorbeeld nog drie keer. Te beginnen aanstaande vrijdagavond in MartiniPlaza tegen Kangoeroes Mechelen, de nummer twee in de crossborderfase van de BNXT League. Dinsdag de negentiende komen de Antwerp Giants op bezoek en zaterdag 23 april wacht het uitduel tegen Belfius Mons-Hainaut uit Bergen.

Donar staat zevende in de BNXT League met een achterstand van zes punten op koploper Oostende.