Donar geeft Rotterdam punten mee

MPC Donar verspeelde zondagavond onnodig twee punten aan Gunco Rotterdam. De Zuid-Hollanders wonnen met 80-83.

Leestijd: < 1 minuut

Donar moest het nog steeds stellen zonder de geblesseerde Lamont Randolph. De 1125 toeschouwers zagen Donar bijna de hele wedstrijd tegen een achterstand aanvechten. Met nog één kwart te spelen was de achterstand 12 punten. In de laatste minuten kwam Donar zelfs nog op gelijke hoogte (78-78), maar in de slotseconden miste Zoran Kalpic een noodzakelijke driepunter, waardoor 80-83 de eindstand werd. Kalpic (28) was wel topscorer voor Watkins (20) en Gulin (12).

Komende week speelt Donar twee keer in Almere. Dinsdag voor de beker tegen Omniworld 2, twee dagen later in competitieverband tegen het eerste van Omniworld.