Sport

Donar wint matige pot van Omniworld 2

MPC Donar won dinsdag in een belabberde pot met 73-83 van Omniworld 2, ook bekend als deRayon-Hoofdklasser Almaar Meer uit Almere.


Leestijd: 1 minuut

Bij rust was de stand in Sporthal de Waterwijk al negen punten in het voordeel van de Groningers (37-46), maar na één score in het derde kwart was de stand gelijk (63-63).Donar moest het stellen zonder Lamont Randolph (enkel) en Zoran Kalpic (ziek).
Topscorer bij Donar was Nitzan Hadash (26), gevolgd door Vorenhout (19) en Watkins (18).”Een hele slechte wedstrijd,” noemde coach Pinas het. “Het was voldoende om de volgenderonde te bereiken en daar is alles mee gezegd.”

MPC Donar speelt nu op dinsdag 9 januari om 20.00 uur in de achtste finaleseen uitwedstrijd tegen Challengers uit Hoofddorp. Van de twaalf eredivisieclubs zijn C3 Cobra’s uit Voorburg en Gunco Rotterdam inmiddels uitgeschakeld en heeft Eiffel Towers Nijmegen zich teruggetrokken.

Donderdag speelt Donar alweer in Almere. Dan is Omniworld de laatste tegenstander inde competitie voordat de ‘winterstop’ van ruim twee weken aanbreekt.