Sport

Drie nieuwe bestuursleden voor Lycurgus

Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Groningen (STG), waar Amysoft Lycurgus onder valt, is met ingang van 1 december 2020 uitgebreid met Jeroen Dorreboom, Saskia de Graaf en Niek Hollewand. Met de eerder dit jaar aangetreden Abe Meininger en voorzitter Arie Wink bestaat het bestuur van de STG nu uit vijf leden.


Leestijd: 1 minuut

Drie nieuwe bestuursleden voor Lycurgus
Drie nieuwe bestuursleden voor Lycurgus

Dorreboom (46) is de nieuwe penningmeester, De Graaf (61) neemt het secretariële deel op zich en Hollewand (32) is bestuurlijk verantwoordelijk voor marketing en partnerships. Meininger (70) heeft technische zaken in portefeuille.

Dorreboom is werkzaam als accountant bij MTN Accountants in Groningen, dat per 1 januari over gaat naar KroeseWevers. De nieuwe financiële man heeft een actief verleden bij volleybalclub Doles in Harkstede. Een dochter en zoon volleyballen bij Donitas. De Graaf was in het verleden speelster van Lycurgus. Qua werk is de Groningse actief in politiek bestuurlijke organisaties in het Noorden van Nederland. Recentelijk als directiesecretaris Nationaal Coördinator Groningen.

In het dagelijkse leven is Hollewand Marketing en Communicatieadviseur bij Amysoft Lycurgus-partner INTER-PSY. Daarnaast werkt de Groninger als zelfstandig ondernemer aan verschillende marketingopdrachten. De club nam afscheid van penningmeester Geert van der Schuur, bestuurslid Rianne Folkerts. Tonnie de Jonge vertrok al vrij snel na zijn aantreden, omdat hij het niet kon combineren met andere werkzaamheden. (Foto Lycurgus, vlnr Dorreboom, De Graaf en Hollewand)