Sport

FC Groningen de regio in op jacht naar seizoenkaarten

FC Groningen gaat onder de noemer 'FC Groningen on Tour' acht weken de regio in om seizoenkaarthouders te bezoeken. Wekelijks is een postcodegebied ingepland. Vorige week is begonnen in de regio Winschoten en deze week staat Assen en omgeving op de planning. Alle kaarthouders krijgen een shirt met de opdruk 'Samen naar de Grote Markt.'


Leestijd: 1 minuut

Voorzitter supportersvereniging FC Groningen trekt ten strijde tegen competitieprogramma
Voorzitter supportersvereniging FC Groningen trekt ten strijde tegen competitieprogramma

Er zijn voor volgend seizoen inmiddels bijna 4300 jaarkaarten aan de man gebracht. Seizoenkaarthouders die niet kunnen worden bezocht, ontvangen een T-shirt via de post zodat niemand vergeten wordt. Het shirt staat symbool voor samen met elkaar naar de Grote Markt. Een strijd die supporters en club gezamenlijk voeren en een doel dat supporters en club in de komende jaren gezamenlijk willen behalen. Zo laat de club op de website weten.

Kaarthouders die nog niet hebben verlengd, hebben tot en met 16 juni het recht op hetzelfde stoeltje, waar ze vanwege corona vermoedelijk amper op gezeten hebben. Daarna vervalt het eerste recht. Seizoenkaarthouders die van plek willen ruilen, krijgen op 23 juni tijdens een ruildag voorrang om één van de vrijgekomen plaatsen in de Euroborg te bemachtigen in de hoop dat het volgend seizoen weer mogelijk is voor fans om hun helden weer live aan het werk te zien.