Sport

FC Groningen ontbindt contract met Nordin Musampa

Op de slotdag van de transferperiode heeft FC Groningen het contract met Nordin Musampa ontbonden zo meldt het Dagblad van het Noorden. De 22-jarige speler kwam in de zomer van 2022 over van Jong Ajax, maar groeide nooit uit tot een vaste kracht.


Leestijd: 1 minuut

De ingang van stadion Euroborg
De ingang van stadion Euroborg

Sterker nog de centrale verdediger kwam slechts negen keer in actie. Musampa had de pech dat hij snel na zijn komst geblesseerd raakte. Vorig seizoen kwam Musampa niet voor in de plannen van de technische staf en trainde bij de Beloften mee. Om een einde te maken aan zijn uitzichtloze situatie hoopte FC Groningen hem voor het einde van de transferwindow nog ergens te slijten. Dat lukte niet waardoor ontbinding de enige overgebleven optie was om van elkaar af te komen.

Recent verhuurde de FC de eveneens in een uitzichtloze situatie verkerende spits Kevin van Veen tot het eind van het seizoen aan het Schotse St. Mirren FC. Resteren nog de Duitser Florian Kruger en Kian Slor. Ook twee spelers die niet voorkomen in de plannen van trainer Dick Lukkien en zijn assistenten, maar nog wel onder contract staan. Hoe de toekomst van deze twee spelers eruit ziet is vooralsnog ongewis..