Sport

Leonardo wellicht toch eerder naar Rotterdam

Het lijkt nog steeds niet uitgesloten dan de rechtsbuiten vanFC Groningen, Leonardo dos Santos Silva, nog in het lopendeseizoen naar Feyenoord verhuist.


Leestijd: 1 minuut

De Brazliaan zou het gemis van Feyenoord’s rechtsbuitenBonaventure Kalou moeten goedmaken. Kalou hangt een schorsingvan vier wedstrijd boven het hoofd wegens een rode kaart inde wedstrijd tegen Heerenveen. De Rotterdammers zijn met spoedop zoek naar een oplossing, want ze willen met PSV in de raceblijven voor het landskampioenschap.

Directeur Hans Nijland heeft eerder verklaard dat een voortijdigeovergang van Leonardo niet bespreekbaar was, zolang de FC nog nietzeker is van een plaats in de Eredivisie 2001/2002. Ook voor defans zou een vroege overgang van de publiekslieveling niet fair zijn.
Leonardo zelf ziet een snelle overgang wel zitten. Maandagwas hij in Rotterdam om zijn transfer voor het komende seizoen afte ronden. Er werd ook gesproken over een eventuele overgang voor1 juli 2001. Feyenoord zal echter veel meer moeten bieden dan de”fooi” die de roodwitten eerder aan FC voorstelden.