Sport

Lycurgus moet op zoek naar nieuwe naamsponsor

Amysoft Lycurgus is op zoek naar een nieuwe naamsponsor. Het tweejarige contract met Amysoft loopt per 1 juli af en wordt op dit punt niet verlengd. De verkoper van waterontharders blijft wel een belangrijke sponsor en is de komende twee seizoenen blijvend zichtbaar op het shirt en in allerlei uitingen zoals led-boarding.


Leestijd: 1 minuut

Lycurgus moet op zoek naar nieuwe naamsponsor
Lycurgus moet op zoek naar nieuwe naamsponsor

Na twee seizoen is voor directeur Nanne Zuidema de tijd gekomen om de relatie met Lycurgus op een andere manier in te vullen. ‘We gaan ons de komende jaren door veranderende strategie meer richten op landelijke televisiereclame.’ Het bedrijf heeft naast Leek inmiddels ook een vestiging in Houten en is gericht op verdere expansie.

Voorzitter Arie Wink dankt de sponsor. ‘We zijn Nanne Zuidema veel dank verschuldigd. Ruim twee jaar geleden heeft hij samen met zijn broer zijn nek voor ons uitgestoken. Gedurende de corona periode die lastig was hebben we aan hun een fantastische partner gehad om ons door deze periode heen te brengen. Zijn loyaliteit daarin hebben we zeer gewaardeerd. We zijn dan ook blij dat ze als een belangrijke relevante partner bij ons betrokken blijft.’

Lycurgus is inmiddels op zoek naar een nieuwe naamsponsor en hoopt de komende periode een nieuwe naam bekend te kunnen maken. Per 1 juli gaat de drievoudig landskampioen verder onder de naam Samen Lycurgus.