MPC/Donar keldert op ranglijst

De basketballers van Donar hebben donderdagavond ook het tweede competitieduel in 2001 verloren. Den Helder was met 94-68 te sterk.

Binnen de kortste keren stond Donar met 19-8 achter door persoonlijke fouten. Die voorsprong behielden den Heldenaren tot de rust (52-39). In de tweede helft bouwde Den Helder die voorsprong via 70-60 gestaag uit tot een 94-68 overwinning. Lamont Randolph was er voor het eerst weer een paar kwarten bij en werd prompt topscorer met 16 punten voor Kalpic (13) en Watkins (12).Randolph pakte ook nog eens 16 rebounds.

Donar zakt door de nederlaag naar de vijfde plaats op de ranglijst. Zaterdagavond speelt Donar thuis tegen C3 Cobra’s Voorburg, aanvang 19.30 uur. Drie dagen later is de kwartfinale-bekerwedstrijd Donar-NAC vastgesteld in het Martiniplaza, aanvang wederom 19.30 uur.