Oefenwinst FC Groningen in Leeuwarden

FC Groningen heeft vrijdagavond in Leeuwarden met 1-2 (1-0) gewonnen van Cambuur.

Tien minuten voor de rust schatte Roy Beukenkamp een vrije trap van Robert Loontjens helemaal verkeerd in: 1-0. Na de thee kwam Cambuur er bijna niet meer aan te pas en wist Groningen twee van zijn vier kansen in doelpunten om te zetten. Dejan Curovic, die in de tweede helft topscorer Drant kwam vervangen, scoorde beide treffers. Vlak voor tijd, bij een 1-2 stand, kregen Visser en Gregoor van Dijk nog kansen om de score te vergroten.

Aanstaande donderdag gaat de selectie voor een trainingskamp naar Cyprus. Daar zal worden geoefend tegen FC Utrecht en Rotor Volgograd. Op woensdag 31 januari wordt de competitie hervat met de uitwedstrijd tegen PSV.