Ongeslagen reeks FC Groningen 2 ten einde

Het reserve-team van FC Groningen heeft maandagavond met 1-2 (0-1) verloren van FC Zwolle 2. Aan een reeks van vijf ongeslagen duels kwam op die manier een einde.

Leestijd: < 1 minuut

FC Zwolle was gedurende de hele wedstrijd de betere ploeg. Met verzorgd spel en door vroeg te storen in de Groningen-aanval, had Zwolle een gemakkelijke avond. Toen Curovic tien minuten voor het einde van de wedstrijd 1-1 maakte, zette Zwolle nog één keer aan. Van der Belt maakte de beslissende goal: 1-2.

In de eerste helft was een hoofdrol weggelegd voor Abbenhues. Eerst miste de Zwolle-spits een strafschop, even later scoorde hij een veldgoal (0-1).

Door de nederlaag blijft Groningen 2 achtste op de ranglijst. Volgende week gaat het team van Hans Schrijver op bezoek bij koploper AZ 2.