Sport

Ook thuisduel FC Groningen tegen Cambuur uitverkocht

Met de eindfase van de reguliere competitie in zicht neemt niet alleen de spanning toe bij FC Groningen, maar ook de populariteit. Het was al bekend dat het laatste thuisduel tegen Roda JC uitverkocht was. Nu is ook de voorlaatste wedstrijd in de Euroborg komende zaterdag om 21.00 uur tegen SC Cambuur tot de laatste stoel uitverkocht.


Leestijd: 1 minuut

Iedere stoel is vrijdagavond bezet in de Euroborg
Iedere stoel is vrijdagavond bezet in de Euroborg

Er zijn alleen nog kaarten te krijgen, wanneer deze beschikbaar komen in de kaartenmarkt. Seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune die niet naar (één van) de wedstrijden gaan, kunnen hun plaats aanbieden aan medesupporters. Wanneer het ticket wordt verkocht, krijgt de seizoenkaarthouder een negentiende deel van het voor de seizoenkaart betaalde bedrag terug.

Ook op vreemde bodem heeft Groningen over belangstelling niet te klagen. De afgelopen vier uitduels VVV Venlo, FC Emmen, ADO Den Haag en Jong PSV waren de uitvakken helemaal vol. Voor de laatste twee uitduels zal het vermoedelijk vechten zijn om kaarten. De voorverkoop van het uitduel tegen Willem II op vrijdag 26 september is woensdag om 9.00 uur begonnen. Zeshonderd gelukkigen kunnen mee naar Tilburg.

Op vrijdag 3 mei speelt de ploeg van trainer Dick Lukkien in Velsen-Zuid tegen Telstar. Hiervoor zijn 350 tickets beschikbaar en de voorverkoop hiervan start donderdag 18 april om 9.00 uur.