Sport

Open Dag FC Groningen op zondag 23 juli

In de wetenschap dat inmiddels meer dan 11.000 seizoenkaarten verkocht zijn maakte FC Groningen bekend dat de Open Dag over een kleine twee weken op zondag 23 juli is. De afgelopen jaren lukte het door diverse omstandigheden niet om de fans voorafgaande aan het seizoen te ontvangen.


Leestijd: 1 minuut

Mascotte Groby tijdens in actie tijdens een eerdere Open Dag
Mascotte Groby tijdens in actie tijdens een eerdere Open Dag

De spelerspresentatie zal rond van 14.00 uur tot 14.30 uur plaatsvinden op het hoofdveld van Euroborg. De spelers en stafleden zullen één voor één vanuit de spelerstunnel het veld worden opgeroepen. Daarna zal de selectie zich van 15.00 uur tot 16.30 uur verspreiden over het terrein en is er voor supporters alle gelegenheid zich te vergapen aan hun helden.

Supporters kunnen met spelers op de foto en er zijn in het stadion verschillende partners van de club die zich presenteren. Daarnaast is de Open Dag de uitgelezen mogelijkheid om een keer een kijkje te nemen in bijvoorbeeld; het gastenvak, een skybox of de persruimte in de Euroborg. Uiteraard is het mogelijk om de nieuwste merchandise van de club te kopen.

Rondom het stadion zal FC Groningen een supportersplein inrichten waar eten en drinken te koop is. Daarnaast zullen verschillende partners van de club zoals OG Clean Fuels, Mobacc en Century zich presenteren. Samen met bouwpartner Hornbach kunnen doeltjes worden gemaakt. Speciaal voor jonge supporters worden er buiten verschillende voetbalactiviteiten georganiseerd. Deelname aan de activiteiten is gratis.