PSV heeft geen kind aan FC Groningen

FC Groningen had woensdagavond weining in te brengen tegen PSV. De Eindhovenaren wonnen met gemak: 3-0 (2-0).

Tien minuten voor rust bracht Nederlands topscorer Mateja Kezman PSV aan de leiding. Even later verdubbelde Johan Vogel de score. Na driekwart van de wedstrijd bepaalde Van Bommel de eindstand op 3-0. Een kwartier voor tijd moest Van de Looi het veld verlaten doordat arbiter Van Dijk hem zijn tweede gele kaart van de wedstrijd toonde.

FC Groningen trad aan met de volgende basisopstelling: Beukenkamp – Elshot, Allach, Van de Looi, Johansson – Gregoor van Dijk, Broerse – Leonardo, Alberda, Hoekstra – Robben.
Ondanks de nederlaag staat FC Groningen nog steeds twaalfde in de KPN Eredivisie. Zondag speelt de FC om 14.30 uur thuis tegen Ajax.