Verlies Donar door personle problemen

MPC Donar heeft dinsdagavond in Weert een 100-91 nederlaag geleden. Het verlies was te wijten aan het ontbreken van Randolph en Kalpic.

Bij rust (38-50) leek er nog niets aan de hand voor de Groningers, maar in het derde kwart maakte Vanilla Weert hun achterstand ongedaan. In het laatste kwart liep Weert uit naar 100-91.
Glenn Pinas vond dat de arbiters een kwalijke rol hadden gespeeld in het nadeel van Donar. Daarnaast moest de coach Randolph (6 weken uitgeschakeld) en Kalpic (3 weken uit roulatie) missen.
Woensdag gaan bestuur en technische staf om tafel om de komst van één of twee nieuwe spelers te bespreken. Zonder versterking acht Pinas de kans klein dat Donar kampioen zal kunnen worden.
De wedstrijd Donar-Gunco is toch weer verplaatst naar de Evenementenhal. Datum en aanvang, zondag 17 december om 19.00 uur, blijven ongewijzigd.