Sport

Wie zondag op de fiets naar FC Groningen gaat maakt kans op mooie prijzen

FC Groningen speelt aankomende zondag vanaf 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De FC roept samen met Gazelle en Groningen Bereikbaar supporters op waar mogelijk met de fiets naar het stadion te komen. Fietsers kunnen hun fiets stallen in een speciale VIP-fietsenstalling achter de Kolenmuur en maken kans op mooie prijzen.


Leestijd: 1 minuut

FC Groningen begint aan laatste kwartet wedstrijden
FC Groningen begint aan laatste kwartet wedstrijden

Om het fietsgebruik te stimuleren, heeft FC Groningen dit jaar extra fietsenstallingen bij de Kolenmuur geplaatst. Vlakbij deze stalling is het supportersplein gelegen. Bij de Kolenmuur is plek voor zo'n 350 fietsen. Om de supporters die op de fiets stappen te belonen voor hun goede reisgedrag, wordt de Kolenmuur omgetoverd tot een speciale VIP-fietsenstalling.

Supporters die hier hun fiets stallen, worden feestelijk ontvangen en maken direct kans op een gratis fietscheck. Daarnaast ontvangen ze na afloop van de wedstrijd een aantal presentjes en een flyer worden uitgedeeld waarmee ze mooie prijzen kunnen winnen. De gezamenlijke oproep van FC Groningen, Gazelle en Groningen Bereikbaar is: kom op tijd, pak de fiets en parkeer deze bij de Kolenmuur.

Tijdens de wedstrijd FC Groningen-Heracles Almelo is fase 5 van Operatie Julianaplein in volle gang. Dit betekent dat veel toegangswegen richting Euroborg zijn afgesloten. Mocht fietsen naar het stadion geen optie zijn, wordt verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van het Openbaar Vervoer of de P&R mogelijkheden in Haren en Hoogkerk.